VIDEO. A murit de pneumonie în 1920. Ceea ce au descoperit astăzi în sicriul fetiței este ȘOCANT!

Presa din Italia este plină de noile detalii cu privire la un caz mai vechi al unei fetițe, care în anul 1920 murise din cauza unei pneumonii. Rosalia Lombardo a decedat cu mai mult de 90 de ani în urmă.

Astăzi, însă, ies la iveală detalii cutremurătoare despre cazul fetiței de numai 2 anișori, iar acest subiect a devenit extrem de popular atât în presa, cât și în știrile de pe internet din Italia.

Corpul neînsuflețit al Rosaliei a fost depus cu mai mulți ani în urmă în incinta unei mănăstiri din Italia. După mai multe analize efectuate asupra sicriului în care a fost depusă fetița de numai 2 ani au fost descoperite câteva detalii extraordinare.

Tatăl acesteia, a folosit o tehnică care a creat un șoc printre oameni, iar în urma analizelor s-a aflat că trupul Rosaliei nu a putrezit practic deloc timp de o perioadă de 90 de ani.

Acesta a folosit o metodă de îmbălsămare care nu este cunoscută nici până acum, iar trupul său a rămas exact la fel chiar dacă a stat un timp foarte lung sub o sticlă, dar arată, practic, la fel!

Cazul fetiței din Palermo i-a șocat și pe cercetători deoarece mai mulți oameni au mărturisit că ar fi văzut cum Rosalia își deschide ochii și se uită exact la omul care se află lângă sicriul acesteia.

Oamenii cred că spiritul Rosaliei este prezent în mănăstire și că fetița, de fapt, nu a murit niciodată.

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box