VIDEO INCENDIAR – Ritual masonic cu actori, politicieni și oameni de afaceri români…

Acum două zile a fost publicată pe youtube filmarea unui ritual masonic (realizat probabil la Casa Poporului prin 2004-2005) în care apar actori români cunoscuți, politicieni și oameni de afaceri. Cel care a atras primul atenția asupra materialului a fost jurnalistul Robert Turcescu pe blogul său, pentru ca apoi să discute același subiect la B1 Tv (fimarea cu această discuție o puteți viziona mai jos).

Ritualul filmat și făcut public și pe care Robert Turcescu îl definea ca fiind puțin „kripi” (creepy) pare să fi fost filmat la vremea respectivă cu acordul organizatorilor. Poziția bună a camerei și stabilitatea filmării ar fi niște argumente în acest sens. În situația asta, ne putem întreba dacă nu cumva a fost lăsat în spațiul public cu bună știință, pentru a infirma teoriile ritualurilor de tip satanic pe care masonii le-ar practica, conform anumitor surse…

Ceea ce este interesant de remarcat, pe lângă altele, este faptul că, la un moment dat, israelianul Niels Schnecker este prezentat de actorul George Ivașcu ca reprezentantul Republicii Moldova în acest ritual masonic, purtând cu el steagul românilor de peste Prut!!!… (partea B, de la minutul 13:00)

Pentru mai multe, vizionați filmarea!

Daniel Roxin

Partea A

PARTEA B

PARTEA D

PARTEA E

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box