Ultima ora. Din pacate, e adevarat. S-a intamplat ceea ce multi banuiau…

Imediat ce ajuns in tara, Anda Adam a fost programata de urgenta pentru operatie, in urma accidentarii suferite la Exatlon. Se pare ca momentul dificil a trecut, blonda a postat o imagine pe retelele de socializare, unde pare pe patul de spital, iar alaturi a scris si un mesaj.

“A trecut momentul dificil, operatia a fost cu succes si iata-ma din nou cu zambetul pe buze…Va imbratisez pe toti si va multumesc pentru toate mesajele de incurajare!!! Iar voi dormi la noapte fara Evelin!”, a scris Anda Adam pe pagina sa de Instagram.

Desi era o concurenta puternica, Anda Adam s-a accidentat la genunchiul la care fusese operata in trecut, iar asta i-a pus capac. Vedeta s-a intors in tara, unde s-a reunit cu familia ei, dar regreta ca nu a putut sta mai mult in competitia Exatlon. Invitata la Kanal D, ea a povestit despre ceea ce se petrece in spatele camerelor de filmat. Sunt multe detalii pe care telespectatorii nici macar nu si le imagineaza.

„Aceasta competitie este extrem de dura si grea, nu este cum se vede la televizor. Fiecare detaliu conteaza extrem de tare in competitia asta. De cand m-am intors am auzit foarte multe variante. Este mult mai rau decat se vede la televizor. Noi avem o zona limitata in care stam, inconjurati de ung ard urias si eram paziti de oameni cu pusti. Acolo este un platou imens. Mancam exact ce z-a auzit. La 8 mancam un orez gol…Erau zile in care nu primeam fructe la pranz, primeam abia dupa 12 ore masa de seara. Seara aveam orez fiert cu linte sau naut. De dormit chiar acolo am dormit. Ion nu putea sa doarma noaptea, dar nu ne privea. Totul este extrem de strict acolo. Nu avem voie sa sti nici macar cat este ora. Nu aveau voie sa n e spuna cat este ceasul. Invatam sa citim ceasul dupa soare!”, a povestit Anda Adam.

Distribuie si prietenilor

Multumim!


sursa: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box