Turkmenistanul – țara în care nimeni nu plătește apa, gazul și electricitatea. Fiecare are dreptul la 120 litri de benzină gratis

Turkmenistanul ar trebui cunoscut cel puțin pentru anumite legi adoptate de autorități.

Cetățeanul nu plătește pentru consumul de gaz, electricitate, apă,e tc. și în plus are dreptul la 120 de litri de benzină gratuit în fiecare lună. În condițiile în care litrul de benzină costă 20 de cenți la un salariu mediu lunar de 300 dolari.

Turkmenistanul este a 4-a țară cu cele mai mari rezerve de gaze naturale din lume. Este remarcabil că pricipalele ramuri industriale, agricultura, sistemul energetic și infrastructura rutieră aparțin exclusiv statului.

S-a păstrat tradiția de a se oferi apartamente gratuite bugetarilor, iar cei nerăbdători își pot lua casă în credit la o dobândă de doar 1%, pe 30 de ani.

Totuși, meritul unei economii prospere nu le aparține oamenilor, ci naturii. Costurile mici de trai sunt posibile doar datorită resurselor naturale de acre dispune țara, și nu datorită unei economii prospere.

Celelalte țări ai fostei URSS îi invidiază pe turkmeni pentru condițiile accesibile de trai, dar să nu ne amăgim. Binele lor are două tăișuri, Una e să fii bogat și liber într-o țară dezvoltată și alta e sa fii sub dictatură cu ”bine” nemeritat.

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Sursa

One thought on “Turkmenistanul – țara în care nimeni nu plătește apa, gazul și electricitatea. Fiecare are dreptul la 120 litri de benzină gratis

  1. Voi va documentati cand postati asa minciuni? Sau vi s-a parut asa interesant ca ati decis sa nu mai investigati? De fapt numele sitului spune tot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box