Studiu european, a descoperit adevarul despre Turnurile Gemene peste 15 ani de la tragedie. Demolarea lor a fost controlată de…

După efectuarea unui studiu european s-a descoperit faptul că Turnurile Gemene au fost demolate controlat.

Patru fizicieni calificați au realizat acest studiu. Ei au declarat public că clădirile au fost demolate controlat.

Robert Korol, profesor emerit în inginerie fizica, în cadrul Universității din Ontario, Steven Jones, profesor de fizica, in cadrul Universității din Brigham, Anthony Szamboti, inginer proiectant cu peste 25 de ani de experientea si Ted Walter, director executiv in cadrul Architects & Engineers, au condus acest studiu.

Un editor al raportului Europhysics a declarat următoarele: Caracteristica aceasta este diferită de celelalte rapoarte științifice. Acesta conține unele speculații. Dar de fapt această problemă este destul de interesantă ca să atragă cititorii.

Pe data de 11 septembrie am fost martori la un accident care a zguduit toată lumea. S-a constatat că incendiul a jucat un rol important în aceste cazuri de colaps.

Concluzia raportului era următoarea: Ținând cont de factorii emoționali, la fel de necesar este ca să avem în vedere și investigațiile științifice.

Oamenii de știință au descoperit că singura modalitate de a demola această clădire este demolarea controlată. O procedură în care cu ajutorul explozibilului se demolează o clădire intenționat.

În urma investigațiilor ei au spus că sunt convinși de faptul că a fost o demolare controlată, altfel clădirea aceasta nu se putea dărâma.

Distribuie si prietenilor

Sursa

One thought on “Studiu european, a descoperit adevarul despre Turnurile Gemene peste 15 ani de la tragedie. Demolarea lor a fost controlată de…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box