ROMÂNII TREBUIE SA DEVINA EXPERTI IN A AFLA ADEVARUL ca sa poata fi de folos lor si Poporului Român!

ROMÂNII TREBUIE SA DEVINA EXPERTI IN A AFLA ADEVARUL ca sa poata fi de folos lor si Poporului Român! Gasim ADEVĂRUL doar pe internet unde armate ample de dusmani se insereaza intre noi. Sa incepem sa le detectam procedeele

Există un singur grup de oameni care în ultimii 1,200 de ani a atacat şi continuă să atace Poporul Român, cu precădere de la distrugerea Imperiului Roman de Răsărit, zis și Bizantin, începută în 1204 și finalizată in 1453. Cititorii care vreodată s-au implicat în dispute pe internet dar şi-a dat seama pe parcurs că interlocutorul are un alt scop decât cel declarat sau sugerat la începutul disputei, adică cititorul care a fost vreodată păcălit pe facebook, să dea “Share” să ajutăm la lămurirea românilor.

FIECARE ROMÂN CARE DOREŞTE BINELE POPORULUI ROMÂN TREBUIE SĂ DEVINĂ EXPERT ÎN A DETECTA ŞI A ANIHILA EFECTELE PROCEDEELOR DE INTOXICARE INFORMAŢIONALĂ.

Grupul de care vorbim este în conducerea unei ample organizații pe care o putem numi scurt “Mafia Internaţională” (pentru eficienţă vom menţiona în continuare doar iniţialele MI). Organizaţia MI este compusă din oamenii de vocație infracțională de anvergură din fiecare etnie, funcţionează sub o organizare militară, sunt disciplinaţi prin coerciție și teroare internă, secretă, şi acţionează sub jurământ de moarte în caz de deconspirare a informațiilor primite sau de neexecutare a ordinelor. Execuţia se efectuează în unităţile private ale sistemul medical. În MI, masonii sunt al treilea nivel, cel inferior.

CE URMĂREŞTE MI: subjugarea întregii populaţii a Lumii în serviciul docil al lor. Motivele şi procedeele nu le discutăm pe această postare. Precondiţia esenţială a poziţiei hegemonice a MI este ca popoarele Lumii să nu aibă nici o sursă independentă de subzistenţă, să fie în întregime dependente material de MI deci, prima operaţiune, încă neterminată de peste 2,000 de ani este SĂRĂCIREA TUTUROR SAU EXTERMINAREA CELOR CE NU POT FI SĂRĂCIŢI.

CUM ACŢIONEAZĂ MI:

 • În prima etapă, ataca informaţional, adică sărăcește prin înșelăciune.
 • Ce a rămas neluat prin înşelăciune, ia prin atac biologic, explicit prin otrăvire.
 • Ce a rămas neluat ia prin atac fizic, violent.
 • Ce nu pot lua, se distruge prin războaie.

MI acţionează răbdător, calm, perseverent, eșecurile nu îi descurajează, învaţă din eșecuri, stau cu ochii pe scop indiferent de timpul necesar pentru a atinge scopul, îndepărtează din calea lor pe oricine devine un obstacol, asasinatul individual sau colectiv sunt instrumente preferate atât timp cât organizatorii și beneficiarii pot fi protejaţi, nu sunt deconspiraţi. Planurile sunt pe lungimi ample de timp, nu se grăbesc, se asigură ca orice pas făcut nu va fi întors de victima jefuită. Experienţa şi beneficiile sunt transmise de la generaţie la generaţie.

TOATE CELE PATRU PROCEDEE SE BAZEAZĂ PE DISTRUGEREA ADEVĂRULUI pentru asigurarea colaborării victimelor în ceea ce ei cred că este interesul lor, în realitate lucrează la distrugerea propriei vieţi şi a urmaşilor. IN ce priveşte acest aspect, Am fost informați amplu si detaliat, de mult timp, de către toți marii noștrii patrioţi, de la Eminescu până la cei în viaţă.

Toate formele de atac sunt executate fără excepţie, fie sub falsă identitate, fie sub falsă calitate şi pe cât posibil de către marionetele docile identificate dintre infractori locali care acţionează sub autentică identitate etnică dar sub falsă calitate de apărători ai interesului etnic și care au rol și să preia oprobriul public pentru suferinţa indusă poporului.

Internetul permite într-adevăr proliferarea falsei calităţi şi falsei identităţi astfel se preconstituite condiţiile succesului atacurilor prin cele patru metode descrise mai sus.

Dar tot internetul oferă, ceea ce radio, televiziunile şi filmele nu permit, respectiv POSIBILITATEA INVESTIGĂRII INFORMATEI ŞI DETERMINAREA REALITĂŢII SALE, A ADEVĂRULUI.

PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ISTORIA UMANITĂŢII, ADEVĂRUL ESTE DISPONIBIL ŞI POATE FI DETECTAT ŞI INVESTIGAT DE CĂTRE FIECARE OM.

Este ştiut deja că pe internet informaţiile noi, ştirile apar primele şi în forma cea mai completă. Mult după ce devin disponibile pe internet, apar și pe la radio, TV dar trunchiate şi alterate, adică fără folos pentru aflarea adevărului.

Sursele pe internet sunt statice, docile LA DISPOZIŢIA OBSERVATORULUI ATÂT TIMP CÂT ARE NEVOIE SĂ LE DETERMINE REALITATEA.

Orice inginer sau tehnician poate explica faptul că aflarea ADEVĂRULUI depinde doar de PURITATEA INFORMAŢIEI. Aflarea ADEVĂRULUI NU depinde de cantitatea informaţiei, motiv pentru care radio, tv şi filmele deși sunt surse de gigantica cantitate de informaţii NU SUNT SURSE DE ADEVĂR.

Desigur MI controlează căile de comunicaţii, nodurile de distribuţie, agenții MI ştiu cine comunică cu cine, ce şi când dar… deşi ar putea să blocheze la orice moment comunicarea, blocarea comunicării ar distruge poziţia de control sau dominare de către MI a statelor lumii şi prin ele, a populaţiilor Lumii.

Neputând bloca comunicarea, au dezvoltat o varietate de metode de a împiedica aflarea adevărului fără a bloca comunicarea. Armate de mii şi mii de agenţi ai MI lucrează continuu în toate limbile pentru aplicarea a numeroase procedee între care:

 • Procedeul “Principiul invers al acului în carul cu fân”, respectiv, alimentează internetul cu cantităţi uriaşe de informaţie falsă, alterată.
 • Procedeul reducerii expunerii publice a celor care emit informaţii în detrimentul scopurilor MI, cu prioritate a celor care ajută la lămurirea oamenilor, lămurire care cauzează reducerea influenței mijloacelor de înşelare.
 • Procedeul falsei opoziţii la sistem: crearea unor centre de falsă opoziției care produc înșelare prin construirea de credibilitate prin devoalarea a până la 100% de informații adevărate doar pentru a putea strecura o cantitate de informaţie fasa sau sau îndemne spre direcţii sau surse de intoxicare informaţională. Acest procedeu se aplică pe nivele de la cel mai jos la cel mai înalt nivel de abilitații intelectuale.
 • Procedeul creării de conflicte între participanţi la comunicare aflaţi în aceeaşi tabără a celor atacaţi prin procedeul falsei opoziţii și la un nivel superior, scindarea falsei opoziţii şi cu ea a suporterilor fiecărei părţi.
 • Procedeul abaterii discuţiei de la subiect către persoana purtătoare a subiectului sau către alt subiect la care această ar putea avea o reacţie de apărare.
 • Procedeul atacului la persoană cu scopul de a induce stări emoţionale negative, cunoscut fiind faptul că claritatea minţii, luciditatea, nivelul de inteligenţă al unui om este invers proporţional cu nivelul de intensitate emoţională, agenţii de influenţa ai MI urmărind a cauza reacţii şi comportamente pe care le pot folosi să decredibilizeze interlocutorul. Procedeul include stimularea mândriei, utilizarea de informaţii oferite de interlocutor, sau detectate de agent ca fiind de valoare pentru interlocutor și la care ar putea reacționa compromiţător, intimidarea cu forţa de coerciţie a statului, descurajării prin demonstrarea cu convingătoare falsă bunăvoinţa că nu e nici o şansă de a îmbunătăţi ceva.
 • Procedeul compromiterii informaţiei reale prin amestecarea cu informaţii ridicole.
 • Procedeul cauzării de dezgust prin inundarea comunicării cu termeni pornografici, coprologici sau de alte tipuri pentru îndepărtarea cititorilor dezgustați.

Şi alte procedee care le vom semnal şi discuta în viitor.

Scopul acestei postări este doar să deschidă discuţia asupra magnitudinii înşelării prin mijloacele tehnice între care internetul este singurul pe care oamenii îl pot gestiona şi utiliza în favoarea lor.

Există ample soluţii de reacţie şi anihilare a tuturor acestor procedee descrise mai sus, sunt testate, verificate şi mai ales, aplicate, motiv pentru care tot mai mulţi români află adevărul şi se pot sustrage intoxicării informaţionale iar ca efect, evită atacul MI la nivel individual şi de grup restrâns.

Vom continua.

Doamne, ajuta!

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Autor: Adrian Grigoriu
Sursa: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box