Românii au strigat în stradă „Vrem justiție, nu corupție”! Românii vor în Europa și asta vrem și noi, în Europa. PSD și ALDE vor să ne scoată din Europa, au declanșat lupta pentru corupție și împotriva justiției și împotriva statului de drept.

Patriarhul Kiril al Rusiei a făcut o profeție îngrijorătoare despre viitorul nostru, al tuturor, indiferent de nație sau etnie.

Şeful Bisericii Ortodoxe Ruse, patriarhul Kirill, care s-a aflat la Bucureşti pe 26 octombrie, de Sfântul Dumitru, a avertizat că sfârşitul lumii este tot mai aproape, iar oamenii care îşi iubesc patria trebuie să se unească într-o perioadă critică a dezvoltării civilizaţiei umane.

Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii, Kirill, a declarat, citat de Sputnik, că omenirea s-a adâncit în păcate şi sfârşitul lumii se apropie, menţionând că acum „nu e momentul pentru clătinarea bărcii patimilor omeneşti”.

„Toţi oamenii care îşi iubesc patria trebuie să se unească pentru că păşim într-o perioadă critică a dezvoltării civilizaţiei umane. Toate aceste lucruri au devenit vizibile cu ochiul liber… Trebuie să fii orb pentru a nu vedea apropierea momentelor oribile ale istoriei, despre care vorbeşte în Apocalipsă apostolul şi evanghelistul Ioan Teologul“, a spus în predica sa Patriarhul după oficierea Liturghiei în catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova.  patriarhul rus.

El a adăugat că, potrivit învăţăturii creştine, apropierea şi îndepărtarea sfârşitului lumii depinde de oameni. Şeful Bisericii Ortodoxe Ruse a îndemnat pe fiecare, îndeosebi persoanele publice să conştientizeze responsabilitatea în faţa Rusiei şi întregului neam omenesc şi să pună capăt „alunecării în bezna sfârşitului istoriei“.

„Astăzi păcatul nu este pur şi simplu unul evident, chiar dacă în decursul întregii istorii oamenii au încercat să-şi ascundă păcatul personal şi interpersonal. Astăzi păcatul se prezintă drept cel mai atrăgător mijloc — prin cinematografie, teatru şi alte manifestări artistice.    Şi arta, care are menirea de a cultiva personalitatea umană, să o îmbogăţească, să o ridice spre cer, devine o greutate care nu permite omenirii să se ridice. Nu am în vedere toată arta, ci acea care în ultimii ani îşi manifestă drepturi deosebite de a transmite poporului ispite şi păcate, să ducă în eroare oamenii“, a menţionat patriarhul Kirill.

„Astăzi nu este momentul să clătinăm barca patimilor omenești, pentru că şi asa există prea multe influenţe negative asupra oamenilor care le distrug viaţa spiritual“, a subliniat patriarhul rus.

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Sursa: Adevarul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box