România statului degeaba! Strugurel primește degeaba 1.000 de dolari pe lună: Am zece copii, altceva ce să fac?

Se vorbește la cote extrem de intense de existența unui stat paralel în România. El există, și-l putem vedea, identifica, e clar, România statului degeaba există și este în plină expansiune!

  • România statului degeaba! Strugurel primește degeaba 1.000 de dolari pe lună: Am zece copii, altceva ce să fac?

1

Familia lu Strugurel Stănescu din Paşcani obţine lunar, din partea municipalităţii, ajutoare în valoare de aproape 4.000 de lei. Potrivit televiziunii locale bitTV, cea mai numeroasă familie din Paşcani care primeşte ajutor social şi mâncare gratuită la cantina din oraş are în componenţa sa 12 membri, doi adulţi şi zece copii.

Cei 10 copii ai familiei sunt în vârstă de şapte luni, cinci ani, şase ani, opt ani, 10 ani, 13 ani, 14 ani, 17 ani şi 19 ani.

”Am zece copii. Cel mai mare are 19 ani şi cel mai mic are şapte luni. Stăm aşa cu copiii, mai cresc animale, un purcel, altceva ce să facă, să fure? Eu mi-am căutat loc de muncă, dar dacă nu este, nu am unde să mă duc. Dacă nu ar fi loc de muncă, nu m-aş duce?”, declară capul familiei, Strugurel Stănescu, pentru bitTV.Strugurel Stănescu are 47 de ani și încasează stând degeaba încasează în fiecare lună 992 de lei din ajutor social şi indemnizaţie pentru trei copii.

”Aceştia primesc în primă fază ajutor social. Fiind o familie din 11 persoane primesc 746 de lei pe lună la care se mai adaugă acea alocaţie pentru trei copii de 246 de lei pe lună. Primesc doar trei copii această alocaţie mai mare pentru că ceilalţi nu sunt la şcoală”, a explicat Cristian Menegon, purtător de cuvânt al Primăriei Paşcani.

Pe lângă banii de cheltuit, familia lui Strugurel primeşte şi mâncare de la cantina socială a municipiului în valoare de aproape 3.000 de lei. În timp ce tatăl copiilor spune că doar pentru trei membri ai familiei au asigurată mâncarea gratuită, reprezentanţii cantinei au precizat pentru sursa citată că, de fapt, opt copii şi adulţi din familia lui Strugurel Stănescu beneficiază de un astfel de ajutor.

Un meniu la cantina socială este în valoare de 12 lei zilnic, conform HG 903/2014. Cu opt meniuri asigurate de municipalitate pentru familia Stănescu zilnic, de la bugetul local se mai asigură 96 de lei pentru ajutorul celor 12 păşcăneni. Într-o lună, primăria asigură 2.880 de lei pentru hrana familiei Stănescu.

Și lucrurile astea se întâmplă în România, unde agricultorii se plâng că n-au cu cine aduna recolta, unde societăți se închid pentru că nu au forță de muncă…

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box