Probleme de sănătate pentru îndrăgita interpretă de muzică populară Irina Loghin. Cum se simte artista

Este considerata a fi una dintre primele trei doamne ale muzicii românesti, însă vârsta și obositoarele concertele peste ocean și-au pus amprenta asupra sănătății ei. Este vorba despre îndrăgita interpretă de muzică populară Irina Loghin, care a anunțat recent că, după turneul pe care l-a avut în Statele Unite ale Americii, s-a confruntat cu grave probleme de sănătate!

Mai exact, cântăreața a contactat un virus care poate fi extrem de periculos, și chiar a recunoscut că, la revenirea în țară, s-a prezentat de urgență la medic!

Irina Loghin dă asigurări că se simte bine acum după ce a consultat de urgenţă un medic pentru că era îngrijorată că ar fi putut lua un virus care a ucis mulţi oameni în America.

„Cum am ajuns în ţară am mers de urgenţă la medic. După nopţi pierdute, turneul din State este obositor, aveam program vineri, sâmbătă, duminică în locuri diferite, schimbarea şi de temperatură, toate acestea s-au resimţit. Este foarte solicitant, am şi o vârstă, nu mai am 20-30 de ani. Am obosit şi cu virusul. Ar bine ar fi să mă mai potolesc”, a spus artista, la Antena Stars. 

În prezent, interpreta de muzică populară se află acasă, în perioada de recuperare.

Credeți că ar trebui să o lase mai ușor cu aparițiile publice și cu concertele? Scrieți-ne părerea dumneavoastră la comentarii.

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box