O veste excepțională trecuta sub tăcere de conducerea ROMANIEI. Sau nu?

Anton Lixandroiu, cetățean american si roman, a obținut după ani de procese, ca Ungaria sa-si ceara scuze pentru HOLOCAUSTUL săvârșit asupra romanilor din Transilvania ca urmare a Dictatului de la Viena. Interesant este ca cei de la Bruxelles au spus initial ca:
” …nu pot lua in considerare cele 2100 de probe trimise Tribunalului International dat fiind ca aceste crime s-au petrecut înainte de înființarea acestui tribunal… ”

Dupa acest raspuns imbecil şi aiuritor, Anton Lixandroiu s-a adresat ONU, cerând ca toti criminalii judecati la sfarsitul celui de al 2-lea Razboi Mondial, inclusiv Hitler, Mussolini, Horty, sa fie reabilitati, deoarece acestia au facut crime inainte de infiintarea Tribunalului International.

Raspunsul si rezultatul bomba, a fost ca UNGARIA SI-A CERUT IERTARE IN PLENUL ONU, PENTRU HOLOCAUSTUL DIN NORDUL ARDEALULUI.
O premiera!

In Romania stirea a fost lasata deoparte. Sa nu se supere UDMR-ul.

Ungaria și-a cerut pentru prima dată scuze la ONU pentru Holocaust

Ungaria și-a cerut scuze pentru prima dată la Organizația Națiunilor Unite pentru responsabilitatea pe care a avut-o în cadrul Holocaustului, a declarat ambasadorul ungar la ONU Csaba Korosi, citat de MTI.

Le datorăm scuze victimelor pentru că statul ungar a fost vinovat pentru Holocaust. În primul rând, pentru că nu a reușit să-și protejeze cetățenii săi și, în al doilea rând, pentru că a ajutat și a furnizat resurse financiare pentru comiterea unei crime în masă”, a declarat Csaba Korosi în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul ONU din New York.

„Instituțiile statului ungar de la acea vreme au fost responsabile pentru Holocaust. Scuzele exprimate astăzi de statul ungar trebuie să devină parte a memoriei și identității naționale”, a mai spus oficialul.

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Sursa

One thought on “O veste excepțională trecuta sub tăcere de conducerea ROMANIEI. Sau nu?

  1. In Romania nu au ajuns aceste vesti pentru ca , fiecare partid care a ajuns la conducerea tarii a facut blat cu UDMR pentru a-i sustine ! Fiecare dintre noi observam ca , fiecare decizie este luata cu ajutorul acestei formatiuni care pune umarul , in schimbul multor cereri peste drepturile majoritatii ! Ce este mai rau este ca toata lumea trece sub tacere toate aceste ilegalitati !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box