O are de la un nutriționist, iar acum o spune tuturor. Dieta cu care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme

Dieta cu care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme. A avut ambiție ieșită din comun

Corina Chiriac și-a dorit foarte mult să scape de surplusul de greutate și a ținut o dietă strictă cu ajutorul căreia a slăbit 35 de kilograme.

Corina Chiriac, a cărei mare dragoste a fost un interpret de muzică ușoară din străinătate, a avut și ea probleme cu kilogramele în plus.

A ținut o dietă și a reușit să slăbească nici mai mult nici mai puțin de 35 de kilograme într-o perioadă de un an și jumătate.

Corina Chiriac, care mărturisea că a trecut prin depresii crunte, a șinut o dietă personalizată. A apelat la ajutorul unui nutriționist, care a ajutat-o să ajungă la silueta mult-dorită.

Nutriționistul i-a recomandat să țină un regim disociat, care consta în cinci mese pe zi, trei mese principale și două gustări între acestea.

“Găteam seara şi a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, peşte la grătar cu spanac opărit, legume înăbuşite, caşcaval cu ardei gras. Şi astfel, între două filmări sau două drumuri, făceam pauză şi mâncam. Întodeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumpăram apă plată”, explica marea artistă într-un interviu.

Artista respectă cu strictețe anumite reguli și are grijă să nu facă excese de niciun fel.

“Alimentele dăunătoare le-am împuţinat… Nu mai am tentaţii mari, dulciuri mănânc rar. Prefer ciocolata de 80% cacao.

Nu mai fac excese, gust şi astfel mâncarea nu mai reprezintă o tentaţie pe care să nu o pot stăpâni”, mai spunea ea.

Te-ar putea interesa si: Ozana Barabancea a slăbit 40 de kilograme. Nu au mai recunoscut-o cu pantaloni de piele mulați și bluză pe corp, cizme pana la genunchi

Ozana Barabancea a slăbit 40 de kilograme, iar transformarea este surprinzătoare. Vedeta este aproape de nerecunoscut, mai ales că în ultima perioadă și-a schimbat și stilul vestimentar.

Ozana Barabancea a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care le explică tuturor că este foarte mulțumită de rezultat.

Ozana Barabancea și-a micșorat stomacul în urmă cu câteva luni
„Sunt foarte multumiţă, liniştită, încrezătoare, optimistă! Să rămânem cu fruntea sus şi să păstram oamenii buni lângă noi! Să învăţăm să fim recunoscători pentru trecut, astfel primind cu bucurie provocările viitorului ! Sunt dispusă să învăţ, să mă perfecţionez, să îmi însuşesc şi să îmi dezvolt talanţii pentru a fi de folos semenilor mei, ci nu pentru scopuri meschine, strict personale, ci pentru scopuri universale! Să fim binecuvântaţi!”, a scris Ozana Barabancea pe reţelele de socializare.

Ozana Barabancea susține că decizia de a trece printr-o operație de micșorare a stomacului nu a fost deloc una ușoară, ba dimpotrivă. Ba mai mult, artista a preferat să discute personal cu medicul chirurg, fără intervenția vreunei terțe persoane, tocmai pentru a fi totul cât mai intim cu putință.

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box