NE PLEACA VALORILE! Gica HAGI dezamagit de Romania, ameninta cu PLECAREA din tara: “Mi-e ruşine că m-am întors acasă” CE L-A ADUS INTR-UN ASEMENEA STADIU

“Mi-e rușine că m-am întors acasă! Primul meu gând este să plec din țară. De ieri, primul gând care mi s-a pus este că vreau să plec din România, cu toate că am o obligaţie aici. Voi încerca să susţin acest proiect de departe. Voi pleca, cu siguranţă. Nu știu unde, dar voi pleca. Bye, bye, gata. Aţi reuşit, v-aţi atins obiectivul”, a spus Hagi, la conferința de presă de la finalul meciului Viitorul – Astra 1-1.

Hagi e dezamăgit de situaţia în care a ajuns fotbalul românesc.

“Vreau să-mi văd de drumul meu, pentru că nu e loc de mine acasă. Nu voi uita niciodată această zi. Pe mine m-ați pierdut definitiv. Unii se bucură de ce se întâmplă. Ce rost are să mai vorbesc, să spun realitatea? În toată lumea se fac investiții, iar în România se desființează echipe, jucători, terenuri. Și după aceea plângeți toți că ne dau Polonia și Olanda trei goluri și că nu ajungem la poartă. Este crunt cum arată situația de la juniori, de la Liga a 3-a. Nu există finanțare”, a mai spus “Regele”.

Managerul tehnic al Viitorului e convins că Academia sa de la Ovidiu va da în scurt timp aproape toţi titularii naţionalei României.

“În 2021, 2022, o să am 11 jucători în echipa României, chiar dacă unii nu vor. Sunt multe interese meschine și politică multă. Nu există fotbal. Am făcut cel mai mare lucru când am investit în copii. Chiar dacă mâine nu o să mai am un leu în buzunar”, a adăugat fostul lider al “Generației de Aur”.

Distribuie si prietenilor

Multumim!

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box