Lumea artistica in stare de soc! Motivul incredibil pentru care indragita cantareata Stana IZABASA a fost condamnata la la doi ani și șase luni de închisoare! Ce nereguli a savarsit interpreta:

Procurorii DNA provoacă un mic cutremur în lumea artistică. În urma unui dosar privind afacerea diplomelor de la Facultatea de Drept, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să o condamne pe cântăreaţa Stana Izbașa la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare.

Afacerea spăgilor de la Facultatea de Drept din cadrul Fundaţiei Române pentru Tineret (FRPT) din Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin a fost soluţionată definitiv, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunţat asupra recursurilor declarate în dosarul de corupţie instrumentat de fostul PNA.

Stana Izbașa a fost acuzată că a dat 3.500 de dolari mită la conducerea Facultății de Drept din cadrul Fundației Române pentru Tineret Băile Herculane pentru a obține diploma de absolvire a instituției respective, pentru că, potrivit unor informații de la acea dată, nu ar fi frecventat nici cursurile facultății și nu s-ar fi prezentat nici la examene.

“Afacerea spagilor de la Facultatea de Drept din cadrul Fundatiei Romane pentru Tineret (FRPT) din Baile Herculane (judetul Caras-Severin) a fost solutionata definitiv, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a pronuntat asupra recursurilor declarate in dosarul de coruptie instumentat de fostul PNA. Magistratii instantei supreme au admis in intregime recursul procurorilor Anticoruptie din Timisoara, astfel ca renumita cantareata de folclor Stana Izbasa s-a ales cu o condamnare penala, cu suspendare, de doi ani si sase luni pentru fals intelectual, uz de fals si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale”, scria Romania libera.

Magistraţii instantei supreme au admis în întregime recursul procurorilor anticorupţie din Timişoara, astfel că renumita cântăreaţă de folclor Stana Izbaşa s-a ales cu o condamnare la închisoare de doi ani şi şase luni, cu suspendarea executării pedepsei, pentru fals intelectual, uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Sursa: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box