“Larisa”, cel mai CUMPLIT caz de pedofilie din toata Romania! VINOVATUL, iertat de doua ori de lege si pus in LIBERTATE dupa doar 9 ani de detentie! Cu sufletul frant de durerea nedreptatii, tatal fetitei SI-A LUAT VIATA imediat dupa eliberarea acestui monstru

Cazul polițistului pedofil care și-a bătut joc de doi frați nu este singular în România. Vă reamintim că Eugen Stan a fost căutat timp de trei zile de aproape 300 de polițiști, după ce a abuzat doi frați într-un lift, însă ironia face ca monstrul să fie el însuși un om al legii. Însă tragediile de acest fel nu sunt deloc rare: raportul Rețelelor de Medicină Legală pe anul 2017 indică o creștere fără precedent a numărului de expertize în cauzele de alienare parentală, abuz asupra minorilor și pedofilie.

Având în vedere că din totalul de circa 20.000 de constatări, expertize și reexpertize medico-legale, doi la sută sunt legate de cazuri de agresiune sexuală, o mare pondere fiind cele de pedofilie, putem concluziona că cifrele sunt îngrijorătoare. Din totalul de 2.000 de agresiuni, cel puțin un sfert au fost îndreptate asupra minorilor, potrivit a1.ro.

Cel mai cumplit caz de pedofilie din România este cel al „Larisei”, o fetiță batjocorită și ucisă de un vecin, însă situația este cu atât mai tragică cu cât ucigașul și violatorul a fost iertat de 2 ori de lege! Vinovatul a fost eliberat după numai 9 ani de la comiterea faptei.

Tatăl copilei, revoltat și cu sufletul frânt din cauza a ceea ce s-a întâmplat cu fetița lui, și-a luat zilele. Larisa Chelaru a dispărut de acasă pe 18 octombrie 2005, și a fost descoperită două luni mai târziu.

Se poate spune că ancheta a produs mai multe victime decât criminalul, Robert Ciobanu, pedofilul care a batjocorit și a ucis apoi copila, fiica unor vecini de bloc. Un prim suspect, Cornel Rusu, al cărui nume a fost oferit pe surse de către poliţişti, s-a omorât după ce a aflat de la televizor că este bănuit de uciderea Larisei Chelaru. După eliberarea criminalului real, la nouă ani de la săvârșirea faptei, și tatăl Larisei se sinucide, cu inima îndurerată că fetița lui a avut parte de un sfârșit cutremurător, potrivit a1.ro.

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Sursa: a1.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box