Atentat in Italia! Zeci de morți! Cine sunt românii care au murit în timpul atentatului sangeros

El este autorul atacului rasist din Italia! Tânărul extremist Luca Traini a împuşcat mai mulţi imigranţi pe străzi.Bărbatul care a semănat panică, astăzi, pe străzile din Italia, în oraşul Macerata, împuşcând mai mulţi imigranţi, se numeşte Luca Traini.Potrivit presei din Italia, Luca Traini are 28 de ani şi, în 2017, a candidat la alegerile locale din partea partidului ultra-naţionalist Lega Nord.

Astăzi, tânărul extremist a fost arestat după ce a împuşcat, în plină stradă, mai multe persoane, patru dintre ele fiind în stare foarte gravă.

Bărbatul care a semănat panică, astăzi, pe străzile din Italia, în oraşul Macerata, împuşcând mai mulţi imigranţi, se numeşte Luca Traini. Un bărbat a deschis focul dintr-o maşină cu geamuri întunecate, iar țintele erau îndeosebi bărbați și femei de culoare.

Potrivit corriereadriatico.it, sunt organizate zeci de puncte de control pentru a bloca fugarii, iar poliția orașului este în stare de alertă.

Primele împușcături au fost raportate la ora 11.10 în Via dei Velini, gloanțele fiind îndreptate spre doi tineri imigranți. Unul a fost lovit, iar celălalt a reușit să scape.Un alt imigrant a fost ținta gloanțelor de-a lungul străzii Corso Cairoli, iar o femeie de origine africană ar fi fost rănită într-un schimb de focuri din zona gării.

O atmosferă ireală în centrul orașului, cu oameni baricadați în case și în magazine. Primarul a invitat cetățenii să rămână la adăpost:„Toți să rămână în case până la noi informații. Este un bărbat înarmat într-o mașină care trage în persoane prin oraș. Am oprit transportul public. Am cerut școlilor să țină copiii înăuntru până la următoarea notificare, este recomandabil să nu se miște nimeni până la noi comunicate”.

Școlile au blocat momentan ieșirea elevilor de la cursuri.

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box