ADEVĂRATUL MOTIV pentru care există OGLINZI ÎN LIFT! Nimeni nu cunoaște asta!

Nu cred că există persoană pentru care liftul, în ziua de astăzi, să fie o noutate! Acestea au început să apară tot mai des prin blocuri, atunci când au început să apară și blocurile mai mari de 5-6 etaje!

Totuși, cu siguranță, măcar o dată te-ai întrebat oare pentru ce este nevoie de o oglindă chiar pe peretele liftului?

Atunci când abia au apărut lifturile, populația se plângea pentru viteza foarte lentă pe care o aveau acestea. În ciuda faptului că oamenii erau foarte indignați, nu era nimic de făcut cu asta, pentru că nu existau bani pentru investirea în ele.

Pe atunci nu putea nimeni să-și permită, în special companiile care se ocupau cu realizarea acestor lifturi, să-și permită investiții colosale pentru ascensoarele care erau să mărească viteza de urcare și coborâre.

După ce aceștia, au realizat mai multe studii, au ajuns la concluzia că, de fapt, lifturile nu erau chiar într-atât de lente cum păreau a fi. Problema cea mai mare era în faptul că oamenii nu aveau ce face în timpul coborârii sau urcării.

Din acest motiv, constructorii au început să pună în fiecare din lifturi câte o oglindă pe unul dintre pereții acestuia. Pentru ca oamenii să fie ocupați în timpul unei plimbări și să uite de viteza de lucru a liftului.

După realizarea unor cercetări repetate, părerea majorității a fost schimbată în totalitate. Viteza foarte mică a liftului nu mai deranja atât de mult oamenii, pentru că aceștia erau sustrași datorită oglinzilor.

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box