Actorul Dragoș Moștenescu s-a mutat definitiv în Anglia

Actorul Dragoş Moștenescu, în vârstă de 50 de ani, cunoscut mai ales pentru rolul Costel, din serialul „La Bloc”, s-a mutat definitiv în Anglia, scrie Click.

Motivul pentru care s-a hotărât să facă această mutare ar fi faptul că nu a prins roluri importante în televiziune sau în teatru.

„Chiar îmi doresc un «one man show» în Anglia, iar cu varianta lui românească să merg prin țară, fiind un spectacol cu umor și muzică. Colaborarea cu televiziunile este în pauză, momentan, deși eu mi-aș dori un nou serial”, declara anul trecut Dragoş Moştenescu, pentru Click!

Potrivit acestei publicații, actorul nu-și dorește doar o carieră în străinătate, ci și să se stabilească acolo cu întreaga familie, soția Luminița, gemenele Ana și Elena (8 ani) și fiul lor, Luca (10 ani). Se știe că Dragpș Moștenescu a scos la vânzare vila pe care o avea în apropierea Capitalei.

Din primăvara lui 2017, mai scrie Click!, el nu a mai fost implicat în nici un proiect tv, în afară de “Ferma vedetelor”, care urmează să fie transmis anul acesta, pe PRO TV.

Astfel, din cauza pauzei lungi, Dragoș Moștenescu a hotărât să-și construiască o carieră peste hotare, și a testat piața artistică din Marea Britanie.

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box