Această femeie este oprită în mod repetat de către acelaşi poliţist. Confruntarea lor a ajuns instantaneu virală…

Grija părinţilor pentru copiii lor este uneori dusă la extrem. Din dorinţa de a şti că odraslele lor sunt în siguranţă, aceştia sunt dispuşi să facă absolut orice, chiar să se folosească de funcţia în care au fost investiţi, aşa cum vedem şi în aceste imagini.

Un poliţist rutier era la datorie atunci când a decis să oprească o maşină pentru un control de rutină. În tot acest timp femeia care conducea autoturismul în cauză părea destul de supărată, ştiind că n-a încălcat nicio regulă de circulaţie, iar gestul poliţistului nu era deloc justificat.

După ce agentul îi cere tinerei permisul, talonul şi poliţa de asigurare, vedem cum acesta începe să zâmbească, semn că şoferiţa îi era cunoscută. Imaginile surprinse de camera telefonului mobil ne dezvăluie şi răspunsul tinerei, care este pe cât de neaşteptat, pe atât de amuzant. „Tată, am mai trecut prin această situaţie de atâtea ori. Nu poţi să mă opreşti ori de câte ori îmi vezi maşina în trafic.” – a replicat ea.

Cu chipul zâmbitor şi puţină vinovăţie în glas, tatăl i-a explicat atunci fiicei sale că face acest lucru pentru a se asigura că este bine. Supărarea fetei a fost înlocuită rapid cu hohote de râs, semn că nu îi poartă pică tatălui pentru gestul său. Această confruntare adorabilă a devenit virală în foarte scurt timp de la postare, strângând milioane de vizualizări.

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Sursa: Adam Smith via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box